Tuesday, April 23, 2013

Tanjoubi Omedetou!

Aku tahu macam dah terlambat sikit. Haha. Tapi apa-apa pun terima kasih kepada yang masih lagi membaca blog ini dari mula sampai lah sekarang. I'm hoping that this blog will keep on updating sampai 10-15 tahun lagi akan datang! 

Dan ya aku akan cuba update sekerap yang mungkin lagi pada masa akan datang dengan isi kandungan yang lebih bermutu. Means more about foods!


Tahu, tahu macam hodoh betul cupcake ni macam tersalah resepi. Tapi apakan daya inilah hasilnya apabila rushing nak buat sambil kejar masa untuk tidur sebab esok nak kerja full time. Zzzzzzz.

Sekarang apa lagi? Hamburkanlah kata-kata ucapan tahniah anda dibahagian komen. LOL!

3 comments:

wanie said...

alaaaaa....nape bukan cupcake ada tiga? hehehe...selamat ulang tahun setarterakkkk!

star said...

Happy belated birthday!boleh raikan dgn hainan tea?lol!sila teruskan update dgn kerap ye

WZ said...

Ah! terima kasih. =) Moga setia lagi bersama blog ini sampai bila2.