Monday, July 9, 2012

Another Shodate

Disebabkan Internet punya maha lambat asyik-asyik keluar "An error occurred while trying to save or publish your post. Please try again". I won't rambling much.

1. Ikut hati mati ikut rasa binasa. Instead of buying a weekly dose of Horlicks Mcflurry, sedar tak sedar ko terorder Chicken Foldover complete set. Balik-balik baru teringat ada pasar malam dekat depan rumah hari ni. Dang!!! 

2. Kalau tak tahu jangan pandai-pandai kata tahu, You just wasting my time. Now I have to go back to the store again. Moral of the story "Sometimes you got to trust your instinct".

3.  Based from the last entry ramai yang respon kata baik beli je daripada buat sendiri kek batik tu. *Death glare*

2 comments:

star said...

eh buatlah!senang ya amat!!!

Yui Light said...

Aku pun selalu gak mcm tu. Sebab tak percaya kata hati, semua tak jadi. agagagaa....keke batik tu buat sendiri lagi sedap. sebab beli nanti ada yang tak cukup bahan la tu la ni la...senang jeeeeeewwwwwwww