Friday, July 20, 2012

Another Shodate.. Again

Konon-konon impian bulan Julai nak jadi blogger tegar dengan menghapdate blog sekerap mungkin, kalau boleh nak setiap hari. Tapi harapan tinggal harapan dan manusia itu sungguh lemah dan fragile~~ Usaha untuk memaparkan kisah realiti diri sendiri disamping review-review yang kengkadang tak penting mana pun tapi dibuat-buat penting disimpan rapi di dalam kotak minda dibiar tak berusik. 

Tapi betul la, ingat senang ke nak hapdate tiap-tiap hari. Sekali kalau datang mood meroyan sebab kucing hilang ke, timbang berat badan dekat Tesco leps tu check-check berat ko naik 5kg lepas tu pakcik belakang gelak sinis sebab ko tak hadang skrin meter tu betul-betul lepas tu dia nampak padahal dia pun sama je perut buncit ada hati nak gelakkan orang. People nowadays! *rolling eyes*. Ada ke hati nak update bagai??!! Idak ler lantas ko lebih bersemangat ke dapur untuk menaikkan semangat semula selepas peristiwa menyedihkan itu.

Jadi memang respek lah mana-mana blogger yang macam hari-hari dia update blog padahal isi apa pun tak de. Wakakah. 

P/s: Kepada pembaca blog ni yes to you especially to Muslim. Selamat menyambut bulan Ramadan and to Non-Muslim, have fun dekat Bazaar Ramadan. 

4 comments:

Yui Light said...

Susah susah...

selamat menjalani ibadah puasa!

Aujinz said...

berat naik banggg??.. wakakakaka.. bersamalah kita berusaha untuk menurunkannya.. XD

cEro said...

Aku muslim, jadi ko wish selamat berpuasa..adakah aku takkan have fun bila pegi bazaar?
hehehe

Yellow LEOpard said...

ahh aku ponn dah berbulan tak hapdate..so aku pon respek lah siapa2 yg still update everyday. selamat berpuasa