Monday, May 7, 2012

Hikmah

Bila fikir-fikir balik,why on earth aku tak pergi je ke Pesta Buku 2012 tu hari Sabtu lepas? Which is dua hari berguling-guling dan mengangkang tak buat apa-apa dalam bilik. Should just bought a bus ticket and tehn go straight to the destination without thinking too much. Walaupun sebenarnya PWTC tu celah mana letaknya pun ko tak tau. But I think my survival instinct are good enough, that shouldn't be a big problem. Dah lah Big Bad Wolf punya event hari tu pun tak dapat pergi. Dang!! Satu lagi peluang untuk mendapatkan buku-buku murah secara pukal terlepas begitu sahaja.



On a positive note, at least dapat lah berjimat duit poket yang makin susut tu. Like seriously susut (Oh, how I wish lemak badan can act this way). (Tiket pergi balik RM50++ dan mungkin kos buku-buku around  RM100++) Ahhh~ how I love why something happened for a reason.

4 comments:

Anonymous said...

Memang rugi!

->saja nk bg stress LOL
Star

zatyy said...

You're not aloneeeee. :)

cEro said...

Aku pergi.
Tapi pulang dgn tangan kosong..
sbb aku fikir, kalau beli tp aku tak baca, cam rugi je...

WZ said...

anon aka star
ko pun tak dpt pegi jugak kan.. muahahah

zaty
tapi tapi ko pegi kan Big Bad Wolf tu? =(

cero
Ko pegi sana sbb nk cari buku zombie tapi takde kan?