Wednesday, September 11, 2013

5c

Pagi tadi memang hangat topik iPhone 5c dengan iPhone 5s dekat timeline Twitter dan kau yang bukan pengikut tegar gadget pun sekali terikut perkembangan dia. Walaupun aku duk sekali tumpang sekaki mengutuk konon-konon macam awat iPhone 5c (the less premium one) guna cover plastik dan juga takde pun apa-apa function baru yang revolutionary pun. Yang macam mampu membuka mata sampai mulut ini tidak sengaja memaculkan perkataan wow.

Namun selepas melihat video presentation dia by some duda yang muka ala-ala Bruce Willis versi sedikit muda. Terus bertukar sedikit pendapat.


Mula-mula macam tak impressed lepas tu bila masuk part bila dia pakaikan cover lubang-lubang tu dekat belakang body handphone. Lepas tu duk psycho pusing-pusing 360 darjah.


Eh! Stylo gila!! Sungguh urban bersesuaian dengan imej 'korparat' masa kini. LOL!

Tapi macam biasa boleh berangan-angan dulu sebab dari uni life kau dah mindset kalau nak beli handphone or anything lah mestila dibeli menggunakan hasil titik peluh darah air mata wang ko sendiri. Jadi mungkin rezeki dapat pada kemunculan iPhone 7S(i)? ataupun Samsung Super S8? ataupun Xperia XWYZ Sub 6. Who knows.

In a meantime gunalah Samsung Young tu walaupun orang dah start tegur 'Eh! tangan kau lagi besar lah daripada skrin handphone' sambil diiringi gelak sinis. Bluerghhh. At least aku tak guna Samsung E1080T!

2 comments:

Umie Artoqiemie said...

haishhh bende ni sangat2 menggugat iman.sexyyy siak.

fay said...

Sape la yg gi komen pasal tangan lagi besar dari skrin. Pfft sangat