Monday, January 16, 2012

Random Entry

Lama betul tak menulis lepas tu macam awkward betul bila nak taip. Dan sukur gila bila time final exam dah habis. Tapi spoil betul bila last paper tu lah paling maha dasyat sekali susah dia. Memang spoil mood betul. Tapi takpe itu tolak ketepi. Benda dah jadi. Sekarang ni fokus ke masa hadapan.

So mostly mesti semua dah tahu I will posting an entry about my Top 10 Songs in 2011. Tapi tertangguh-tangguh kemain lama. Last-last sekarang dah tengah bulan Januari. But don't worry (budget ada orang kisah lahkan) I will post those entry in a couple of days. And there will be two sections one in English and one in Korean. So wait for that ok.


Plus, there are so many of you wondering what the hell is Outrages List dekat sidebar tu. Dah berzaman letak tapi hapa pun takde update. Harap-harap sama ada dalam bulan ni atau bulan dapat lah isi satu tempat kosong. Jadilah kan. Then masa tu boleh terangkan apa kebendanya Outrages List tu. Sekarang biarlah ia menjadi rahsia staff-staff WZ : StarStruck. Kah kah kah. Ok, sejak bila ada staff??


So that's it for now. Till next entry.

5 comments:

Cikya said...

heh, korean pom termasuk jugak?
ekeke..
OK..
make sure sedap, untuk menarik telinga ini yang tak tahan lagu korea dengar.. :P

haha

star said...

i will post,bukan posting hahaha

-Incek Fik- said...

carta lagu melayu ada termasuk tak?

hehee.. ^^

izzah as watakutama said...

suke due2,,,

english and korea.
cepat2 yer post :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hmm currently gym class ek, nice song